פנייה אישית למנהל הפורום

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

07/09/2017 | 15:10 | מאת: חסוי

שלום מנהל יקר אני פונה אליך להשאיר את ההודעה שכתבתי לשלום שסובל ברגע זה סבל רב. אחת מזכויות החולה המהוגנות בחוק התשנ"ו 1996 היא זכות הבחירה החופשית. לכן הנח לשלום להחליט בעצמו אם הוא מעוניין בקבלת מידע זה או לא.

07/09/2017 | 21:14 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

כאן פורום בו רופא מומחה עונה לשאלות מטופלים כללי הפורום אינם מאפשרים מתן יעוץ על ידי אדם אחר - בין אם הוא אש מקצוע או חולה בעצמו מקום הפוסט שלך לא כאן תנסה לפרסם בפורום מטופלים של אגודת קרוהן קוליטיס

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס