השפעת לא רצויות של בודזון

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

03/09/2017 | 20:31 | מאת: אברם

אשתי אובחנה כחולת קרוהן ברמה נמוכה . לקחה בודזון למשך כ - 3 חודשים בהתאם לתמהיל הבא : 2 חודשים ראשונים 3 כדורים ליום (9 מ"ג). חודש שלישי 2 כדורים ליום (6 מ"ג) ובהמשך בהמשך 3 שבועות כדור אחד ליום (3 מ"ג). מאז היא לא לוקחת את התרופה לאחר אותה תקופה יש מספר תופעות מטרידות כגון פעילות מוגברת של הבטן (מהבחינה של רעב) חוסר שקט מבחינה נפשית ועוד. האם ניתן לייחס זאת כתופעת לוואי של לקיחת התרופה ? ואם כן האם זו תופעה זמנית ? אגב מבחינת בדיקות הדם הן אינן מראות סימנים של דלקת מה שהיה לפני נטילת הבודזון.

04/09/2017 | 17:36 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

האם ניתן לייחס זאת כתופעת לוואי של לקיחת התרופה ? -- לא סביר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס