כאבים בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

28/06/2017 | 23:14 | מאת: עומר

שלום עברתי לפני שלושה שבועות בדיקת קולונוסקופיה שבה מצאו לי קרוהן. בחמישה ימים האחרונים יש לי כאבים בעצם הזנב ממוקמים באזור פנימי כזה, ומתגברים בעשיית צרכים. קראתי שלפעמים יכולה להיות פגיעה אחרי קולונוסקופיה בעצם הזנב, אם זה המצב מה המשמעות של הדבר, איך מטפלים ואיך מאבחנים? תודה.

30/06/2017 | 10:00 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום עומר אני מבין את החשש לא, זה לא הסימן השכיח לפציעה בעקבות הבדיקהֿ בכל אופן, מציע להפנות אך שאלתך לגסטרואנטרולוג שביצע את הבדיקה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס