קוליטיס עם חשד לרוהן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

18/06/2017 | 12:06 | מאת: שני

שלום ד"ר, מה שלומך, לפני כשבועיים בערך ביקרתי אצלך, החלפת לי את המינון ואת התרופות מרפאסל - לפנטסה. יש שינוי, לעיתים יש דמם, לעיתים אין, לעיתים יש רירי ולעיתים לא, אציין כי יש לאחרונה המון כאבי בטן מעוותים כאלו, הצואה הפכה לדקה כעיפרון, כשאין דמם טרי- אז רואים בבירור כי יש דמם חום על הצואה או בניגוב (סליחה על התיאור). היציאות נשארו אותו הדבר בין 4-5 ביום. (מאופת עם הםנטסה קרוב לשבועיים). שלחת אותי לבדיקת MRE, בהליכי בקשה כרגע (כי אמרת שאולי מדובר בקרוהן ולא בקוליטיס). אשמח לשמוע שוב את חוו"ד (נכון שאמרת לי לא במסגרת הפורום - איך אינני מוצאת דרך אחרת לתקשר עמך). סליחה, ותודה על ההבנה.

23/06/2017 | 12:12 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום שני, הת

23/06/2017 | 12:13 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום שני, התחלתי לקרוא ועצרתי את עצמו באמצע. אין כל דרך לנהל מרפאה בפומבי ועל דפי הפורום אנא תמצאי דרך לחזור למרפאה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס