קרוהן, הצרות

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

26/05/2017 | 15:10 | מאת: ליאור

שלום בן 42. די רזה. ידוע על קרוהן 15 שנה. ב CT אחרון יש קצת הצרות אבל אמרו שלא דרמטית. היות ובשנה האחרונה התזונה דלה מאוד לא מגוונת ונמנע מאוד מסיבים המליצו לי לקחת מולטי ויטמין. קניתי מולטי של סולגר בצורת קפסולה ( ציפוי שקוף שבתוכו יש אבקה ). רציתי לדעת האם יש סיכון מבליעת קפסולה כך שהציפוי ייתקע? ראיתי שזה מכיל תאית ( כנראה הציפוי ) וזה חומר שידוע שפחות מתעכל. האם זה מסוכן לחולי קרוהן עם קצת הצרות? אם כן איך בכלל אפשר לקחת תרופות או ויטמינים שיש להם ציפוי קפסולה? תודה רבה

01/06/2017 | 19:35 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

האם יש סיכון מבליעת קפסולה כך שהציפוי ייתקע? -- לא האם זה מסוכן לחולי קרוהן עם קצת הצרות? -- לא

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס