אשמח לתשובה. קוליטיס..

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

23/05/2017 | 20:52 | מאת: תהילה

שלום.. אובחנתי כחולת קוליטיס.. לאחר תקופת רגיעה, חזרו לי הדימומים.. מה זה אומר ? האם יש סיכוי להתפשטותה של הדלקת ? מה עליי לעשות ? מסרה בתוקף לקחת סטירואידים - מה הטיפול המומלץ (שאיננו סטירואידים או אימוראן)...

01/06/2017 | 19:39 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

לאחר תקופת רגיעה, חזרו לי הדימומים.. מה זה אומר ? -- אפשרויות: 1. הדלקת חזרה; 2. הדימום אינו קשור לדלקת האם יש סיכוי להתפשטותה של הדלקת ? -- יש אך אינו גבוה. בכ-80% מהמטופלים - תוך כדי הטיפול - הדלקת לא תתפשט למקומות נוספים במעי מה עליי לעשות ? -- לפנות ליעוץ מסודר של גסטרואנטרולוג מה הטיפול המומלץ (שאיננו סטירואידים או אימוראן)... -- תלוי בסיבת הדימום

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס