קרוהן אימורן וחיסונים

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

14/05/2017 | 22:45 | מאת: רייצל

חולת קרוהן לוקחת אימורן 100 מג מרגישה טוב. רציתי לדעת במידה ואני נמצאת בקירבת ילדים בני 6-7 שאמורים לעבור חיסונים פוליו ואבעבועות כמה זמן עדיף שלא אתצטרך להיות במגע עם צרכהם (יש להם טיטולים) וכן עם יש בעיה במגע עם הרוק אשמח מאוד לקבל תשובה

15/05/2017 | 20:50 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

במידה ואני נמצאת בקירבת ילדים בני 6-7 ... יש להם טיטולי -- הכוונה היא לבני 6-7 חודשים - אני מקווה כמה זמן עדיף שלא אתצטרך להיות במגע עם צרכהם -- אם את חוסנת בעצמך בזמנו - אין צורך בבידוד כלשהו - את מחוסנת. טיפול באימורן אינו מבטל חיסונים שכבר קיבלת - אלא (לכל היותר) - יתכן ומונע יכולת לרכוש חיסונים חדשים(וגם בזה אין ודאות) יש בעיה במגע עם הרוק? -- כנ״ל

15/05/2017 | 21:39 | מאת: רייצל

הילדים גיל 6-7 שנים. אני בת 58 ועשיתי את החיסונים בילדותי. ופשוט בדף התרופה רשום לגבי מחלת האבעבועות להזהר.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס