תודה, האם אוכל לשאול עוד משהו ?

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

30/04/2017 | 08:38 | מאת: עתרה

שלום לך. תודה על התשובה הזריזה והמקצועית - בהמשך לשאלתי. משמעות דם חום - מעיד למעשה על המשך דלקת פעילה ? (גם אם הוא חום ולא אדום ?) האם פרוקטיטיס שמגיע מרקע זיהומי כמו זיבה וכ׳ (ולא מקרוהן / קוליטיס) הוא כרוני? ואיך מטפלים בו למעשה ?

02/05/2017 | 11:35 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

משמעות דם חום - מעיד למעשה על המשך דלקת פעילה ? -- לא. רק אומר שמדובר בדמם ישן יחסית (הדם נכרש)ֿ האם פרוקטיטיס שמגיע מרקע זיהומי הוא כרוני? -- לאֿ ואיך מטפלים בו למעשה ? -- אנטיביוטיקה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס