תוצאות קולנסקופיה לאחר ביופסיה. תודה רבה.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

25/04/2017 | 12:14 | מאת: רננה

שלום. אחרי קבלת קולנסקופיה ותשובת ביופסיה התברר כי מדובר בדלקת כרונית במעי. אשמח לדעת מה המשמעות של "המלצות: - מעקב UC" מה זה אומר UC? האם יש לזה משמעויות שונות ברפואה?

28/04/2017 | 23:58 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

מה זה אומר UC? ulcerative colitis, קוליטיס כיבית, סוג של דלקת כרונית במעי. האם יש לזה משמעויות שונות ברפואה? לא בהקשר של ממצאים בקולונוסקופיה מה המשמעות של "המלצות: - מעקב UC" -- לתת טיפול ולאחר מכן לוודא (בבדיקות דם, בבדיקות צואה, בקולונוסקופיה חוזרת) שהטיפול באמת עזר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס