תודה רבה על התשובות המפורטות..

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

11/04/2017 | 22:31 | מאת: שנאלי

בהמשך למה ששאלתי, על ה פרוקטיטיס (15-17 ס״מ), הביופסיה מאשרת דלקת כרונית (אך לא קרוהן), אז זה משתייך לקוליטיס ?? הומלץ לי להתחיל בסטירואידים, אשמח לדעת האם כדאי לי ? והאם זה מאפיין חולי קוליטיס.

11/04/2017 | 23:39 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

זה משתייך לקוליטיס ?? -- ככל הנראה, כן הומלץ לי להתחיל בסטירואידים, אשמח לדעת האם כדאי לי ? -- לא יוכל לענות לשאלה זאת בפורום - זאת שאלה ליעוץ במרפאה והאם זה מאפיין חולי קוליטיס -- בחלק ממטופלים יש צורך בטיפול קצר בסטרואידים

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס