עין אחת גדולה ואחת קטנה לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

15/12/2011 | 08:31 | מאת: נישה

לד"ר עמי הירש שלום רב לפני כחמישה חודשים עשיתי 2 ניתוחי קטרקט ב-2 העיניים. לצערי יש לי מאז עין אחת גדולה והשניה קטנה. העפעף מגיע בעין אחת עד האישון, ובעין השניה גבוה מהאישון.בזמנו הצעת לי לגשת לכירורג על מנת לתקן את מנח העפעף. האם כדאי לגשת קודם לניאופטלמולוג? בתודה נישה

שלום רב, תמיד חשוב לגשת קודם לנוירואופטומולוג ולשלול בעיה עצבית בגינה קיימת צניחת עפעף ( בעיקר לשלילת מיאסטניה ) ובהמשך תיקון כירוגי האם אכן הבעיה היא מכנית בלבד . בברכה, דר' הירש

מנהלי פורום קרטוקונוס