אחרי בדיקה אצל אופטמטריסט

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

07/12/2011 | 00:32 | מאת: אייל

גילו לי קרטוקונוס והזמני עדשות מגע קשות שמתי את העדשה אני ביום הראשון שמתי בערך חצי שעה ואני מרגיש מין הרגשה לא טובה כזאת זה אופייני בימים הראשונים ? אמרתי לאופטמטריסט שלי על הבעיה הוא אמר שזה בימים הראשונים ככה וזה יחלוף שהעין תסתגל לעדשה השאלה שלי אם זה בסדר הראיה שלי תשתפר טיפה ? כי כרגע אני רואה אבל קצת טשטוש קטן אולי בגלל הדמעות זה עובר ? תודה רבה

08/12/2011 | 12:33 | מאת: אייל

למה לכולם עונים ולי לא?

אייל שלום רב, אני מסכים עם דעתו של האופטימטריסט שלך כי לעיתים לוקח מס' שבועות עד אשר מסתגלים לעדשות מגע קשות המותאמות לקרנית עם קרטוקונוס. אני ממליץ להקטין את החיכוך בין עדשת המגע לקרנית על ידי שימוש בטיפות מיוחדות ליובש הנקראות הילוקומאד שאותן יש לטפטף על הקרנית לפני הרכבת העדשה ותוך כדי הרכבתה מדי פעם. בברכה, פרופסור קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס