השתלת קרנית..

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

14/11/2011 | 13:36 | מאת: ירון..

אני לאחר השתלת קרנית וכל הזמן יש לי כאבים חדים בעין המושתלת.. בשבוע האחרון העין התנפחה ויש לי אודם...בנוסף לאחר בדיקה אצל הרופא הוא כתב לי"אי סדירות מינימלית שעה 2 בגבול השתל" תוכל להסביר לי מה זה אומר?...תודה רבה אשמח לקבל תשובה...

ירון שלום רב, יתכן מאד ומדובר בבעיה של פצע או כיב קטן או אי סדירות אפיתל ליד תפר בגבול השתל. יש לתת טיפול בטיפות+משחה אנטיביוטיים בנוסף לטיפות של סטרואידים למניעת דחיית השתל. במידה והממצא לא יחלוף, כדאי לשקול עדשת מגע רפואית עם כיסוי אנטיביוטי. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

15/11/2011 | 19:26 | מאת: ירון

העין במשך 4 ימים רצופים עם אודם די חזק..והעפעף שלי צנח..כך שהעין נראית עצלה מאוד..אני לוקח סטרודקס למניעת דחיית השתל..משחת דורטיר..טיפות וי אופטיק(יש לי לחץ די גבוה 22) ובנוסף גם viscotears למניעת יובש..ובינתיים שום דבר מזה לא משפר את המצב..תוכל לתת לי מענה או אפילו לקבוע אצלך תור לבדיקה..תודה רבה..

מנהלי פורום קרטוקונוס