הגלבוע 31.31 באר שבע

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

13/11/2011 | 10:20 | מאת: שני

שלום שמי שני ואני חולה במחלת הקרטוקונוס בשני העיניים בעיין שמאל זה מיתקדם יותר ברצוני לישאול .יש לי דמעות בעיניים ללא הפסקה ושהעיניים מתמלאות בדמעות אני מעבדת את הראייה שלי .אז אני כל היום מסתובבת עם נייר ביד בשביל לנגב את הדמעות .יש אולי תרופה שיכול לייבש לי את הדמעות כי זה כבר בילתי נסבל .אני ישמח לקבל מימכם תשובה בהקדם תודה רבה !!

13/11/2011 | 19:55 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום שני, דמעת מרובה יכולה להיות בשל חסימה בדרכי הדמעות, או בשל סיבות נוספות כגון אלרגיה, עין יבשה, דלקת ועוד. בקרטקונוס יכול להיות אפילו יובש משמעותי יותר. אני מציע שתפני לבדיקה כדי שניתן יהיה לראות בדיוק ממה את סובלת. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אסף קרץ [email protected]

מנהלי פורום קרטוקונוס