עכירות בזגוגית העין

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

11/10/2011 | 09:28 | מאת: חנה

לפרופ' קרמר! ראשית , תודה רבה על התייחסותך והתשובה המרגיעה. שנית, האם כל ההפרעות בעין יכולות לעשות נזק? יש לציין שהם משוטטות בעינים הם מעצבנות וגורמות להפרעות בראיה ,אני כל הזמן מזיזה את האישונים על מנת שראיה תהיה ברורה ,לצערי הרופאה ראתה אותם והיא אומרת שיש לי הרבה ואין מה לעשות שצריך להתעלם מהם! קשה לי כי אני רואה אותם , אני לא מחפשת אותם!!! האם הם יעלמו איי פעם?ישקעו ?כדאי שרפואה תחשוב על טיפות כל שהם להעלמת התופעה מיידית,אני יודעת שהרבה אנשים סובלים ואיכות החיים שלהם נפגעת... בתודה חנה

חנה שלום רב, אין כל חשש מנזק כל שהוא מההפרעות הנ"ל בגיל או הזגוגית של העין. תנסי להסתגל ולהתעלם מהן היות ואין לצערי כל טיפול בתופעה זו של ניוון הזגוגית ולא נראה לי שיהיה טיפול בטווח הקרוב. בברכה , פרופסור ישראל קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס