צלקת על הקרנית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

08/08/2011 | 23:58 | מאת: יחיאל

הי אני לאחר קרוס לינקינג ועין ימין רואה םיקס אך שמאל לצערי עם עכירות שעושה לי חוסר איזון בין העיניים שכנראה גורמים לכאבי ראש שמהם אני סובל כל יום וכל היום,(כמובן שבדקתי בכל התחומים וכולם אמרו מהעיניים)אני סובל מקרטוקונוס כמובן,2 שאלות,האם קיימת מציאות של כאבי ראש מ5 דקות אחרי שאני פותח עיניים בבוקר(בעיקר בפלורסנט)עד הלילה כתוצאה מהפרש בין העיניים?עין ימין 6.6 שמאל 6.15 ?שאלה שניה האם נוירו-ויז'ן יכול להתאים לי?יישר כח

יחיאל שלום רב, חוסר איזון בראייה שבין 2 העיניים יכול לגרום כמובן לכאבי ראש, אני ממליץ על התאמת עדשות מגע מיוחדות לקרטוקונוס בעין שמאל , על מנת לשפר את הראייה שבעין זו ואם לא תשתפר הראייה , אז להחליט על פעולה כירורגית מקרוס לינקינג , למשל השתלת טבעות בקרנית או אפילו השתלת קרנית במידה ודרגת הקרטוקונוס מאוד מתקדמת , תלוי בממצאי בדיקת הקרנית . טיפול מסוג נוירוויזן איננו מתאים למקרי קרטוקונוס. בברכה , פרופסור קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס