חשד לקרטוקונוס ועדשות רכות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

28/07/2011 | 11:58 | מאת: אליה

שלום. יש לי חשד לקרטוקונוס ואני רוצה לדעת האם אני יכול ללכת עם עדשות מגע רכות.כי אמרו לי שעם קרטוקונוס הולכים רק עם עדשות קשות.. והאם זה יכול להחמיר את המצב שלי? כי בינתיים אני לא מרגיש כלום וזה לא מפריע לי.

אליה שלום רב, אם ניתן להשיג ראייה טובה עם עדשות רכות במקרה של קרטוקונוס כמו שלך אז אין כל בעייה עם עדשות רכות כמו שלך, במידה והקרטוקונוס יתקדם אז עדשה רכה לא תספיק להשיג ראייה טובה ואז יש לעבור לעדשות קשות מסוג RGP המצב לא יחמיר בהקשר לסוג העדשה שמרכיבים. בברכה , פרופסור קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס