עדשות היברידיות בארץ

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

20/07/2011 | 11:38 | מאת: עפר

שלום מדוע לא עובדים בארץ עם עדשות היברידיות? מדובר על עדשות רכות שהמרכז שלהם קשה ומי שלא סובל קשות זה הפתרון בשבילם. האופטומטריסט שלי מנסה לקבל ערכת ניסיון בפניה ישירה ליצרן בחו"ל כי החברות שמתעסקות עם עדשות מגע בארץ לא מביאות אותם. ניסיתי עדשה קשה מסוג ROSE K ללא הצלחה לא מבחינת ראייה ולא סבילות.

עופר שלום,קיימות בארץ עדשות רכות שמרכזן קשיח מסוגerasofth או soft.כדאי לברר אצל אופטומטריסטים קליניים העוסקים בעדשות מגע מיוחדות לקרטוקונוס. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס