קרטוקונוס כאבים בעיניים

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

30/06/2011 | 23:25 | מאת: שמרית

אני סובלת מקרטקונוס כמעט 10 שנים. עד לפני שנתיים הצלחתי לראות עם עדשות רקות שמתאימים לקרטקונוס (סופט קיי), וכשלא הצלחתי לראות טוב התאימו לי עדשות קשות. השנה הראשונה עברה ללא בעיה אבל עכשיו אני סובלת מכאבים, עיקצוצים והרגשה של חול בעיניים, וכאבים חזקים כשאני פותחת את העניים בבוקר. בפעם האחרונה שהייתי אצל אופטימטריסט היא אמרה שהיא רואה צלקות על הקרנית וכשהלכתי לרופא הוא אמר שהוא לא רואה שום דבר מה אפשר לעשות כדי להרגיע את הכאבים???? (יש לציין שעם משקפיים אני לא רואה בכלל ושלא נדבר על בלי משקפיים) אני ממש מיואשת מהעניין מה אפשר לעשות....... הכאבים הולכים ומתחזקים

שמרית שלום רב, ראשית אני ממליץ להשתמש בטיפות מסוג הילוקומוד או הילוג'ל על מנת לסכך או להרטיב את עדשות המגע ולמנוע חיכוך בינן ובין הקרנית הבולטת והלא סדירה. במידה וטיפול סימפטומטי זה לא יעזור ,כדאי לשקול השתלת טבעות בקרנית העוזרות להרכיב עדשות מגע רכות ויש לי נסיון די עשיר עם טיפול זה במרכז עיניים עזריאלי ת"א. אני ממליץ לך להגיע לבדיקת התאמה לטיפול זה אולי הוא יעזור לך. בברכה , פרופסור קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס