הרצליה

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

31/05/2011 | 22:42 | מאת: חנה איטח

לרופא שלום רב אני בת 44 עברתי השטלות קרנית בשני העיניים סובלת מקרטקונוס מילדות הבעיה הי שאני צריכיה לעבור טיפולי שיניים נשלחתי לצילום סי טי על מנת לברר לגבי שטלים עם בעית העיניים שלי רופא השיניים נתן לי תשובה שעבור שטלים אני צריכה השתלת עצם בסינוס אבקש את דעתכם מה הסיכון במצבי עם העיניים והאים מה ממולץ עבורי תגובתך בתודה

חנה שלום רב, אין כל בעייה עם ניתוח השתלת שינייםוהשתלת עצם לפני כן, לגביי השתלת קרנית או שתלי קרניות בעבר , אין כל קשר בין 2 נושאים אלו. בברכה פרופסור קרמר.

מנהלי פורום קרטוקונוס