מה זה קדם קטרקט?

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

25/05/2011 | 18:30 | מאת: ריקי

לפני ניתוח קטרקט בהרדמה עלי לעבור קדם קטרקטקדם וקדם הרדמהץ הייתי מבקשת פירוט והסברים לשני אלה.

ריקי שלום רב, כל מטופל אשר מועמד לניתוח כל שהוא בהרדמה כללית , חייב לעבור בדיקת קדם - הרדמה , שבה המרדים מעריך את מצבו הכללי ואת סיכוי הצלחת ההרדמה וסיכוני ההרדמה ספציפית לגביו. אפשר לשקול לבצע ניתוח קטרקט עם הרדמה חלקית בלבד, כלומר טשטוש לווריד. הרדמה כללית לגביי ניתוח קטרקט נדרשת רק במצבים נדירים כיום. בברכה , פרופסור קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס