קרטקונוס ועניים עצלות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

26/04/2011 | 21:48 | מאת: שושה

שלום אבקש המלצה למומחה לקרטקונוס אני בת 38 עם בעיית ראיה שסובלת גם מקרטקונוס וגם מעיניים אצלות לאחרונה אני מריגה הידרדרות בראיה שלי משקפיים לו עוזרים לי ואין לי יכולת להרכיב עדשות מאחר שאני מאוד רגישה חייבת עזרה למי לפנות על מנת שיוכל לבדוק יותר לעומק את הבעיה

08/05/2011 | 20:11 | מאת: ד"ר דוד ישראלי

כדי לענות על שאלתך בצורה יותר מעמיקה ומדויקת עד כמה שניתן את צריכה להיבדק קודם כל. ישנם רופאים מומחים למחלות קרנית וקרטוקונוס ואני אחד מהם. אשמח לקבוע פגישה איתך ועם יש ברשותך בדיקות קודמות של מיפוי קרנית זה יעזור כדי להשוות בין הבדיקות. רק אחרי זה אפשר לקבוע האם מצבך הוחמר או לא. במידה ותרצי לצור קשר אז 0522415895 בברכה וחג עצמאות שמח, ד"ר דוד ישראלי

מנהלי פורום קרטוקונוס