קרוס לינקינג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

07/04/2011 | 21:21 | מאת: רועי

ד"ר אירית שלום, האם קיימים סיכונים בטיפול קרוס לינקינג? האם מותר להיחשף לשמש לאחר הטיפול? אודה לתשובתך בהקדם. רועי.

רועי שלום רב, טיפול קרוס לינקינג איננו קשור לסיבוכים בעלי משמעות, פרט להחלמה איטית של שכבת ציפוי שטח פני הקרנית (אפיתל), וזיהום אשר עלול לקרות לעיתים נדירות, קרוב לוודאי על רקע של הזנחה בטיפול, או טיפול לא נכון או שמירה לקוייה על הגיינה של העין והפנים, למשל כניסת מים לעין המטופלת בטרם נרפה ציפוי האפיתל של הקרנית. בברכה, פרופסור ישראל קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס