קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

20/01/2011 | 04:17 | מאת: דניאל

שלום רב לך ד"ר יש לי לצערי קרטוקונוס כ14 שנה או יותר אני בן 29 . ביוני האחרון עברתי ניתוחון להסרת צלקת קטנה בעין ימין אצל ד"ר לנדאו בהדסה עין כרם בי-ם בשנתיים האחרונות גם לאחר הניתוח יש לי "כל שני וחמישי" סימנים לבנים כתוצאה מהרכבת עדשות, וכשזה קורה הרופא אומר לי שאסור לי כשבועיים להרכיב עדשות מגע ונותן לי טיפות סטרואידים ואנטיביוטיקה כמעט באופן קבוע אני שם טיפות סטרואידים ואנטיביוטיקה!!! ולאחרונה כמעט ואני לא מרכיב עדשות וזה ממשיך וממשיך וחוזר תמיד לאותו מצב שאני לא יכול להרכיב עדשות ושוב טיפות, וגם כל סוגי הדמעות המלאכותיות איני יכול לתאר לך את הסבל שעברתי ואני עדיין עובר גלשתי קצת באינטרנט וראיתי את השם שלך מוזכר רבות , שאתה גרמת לאנשים לחייך ואמרתי ששווה לנסות.. שמעתי על קרוס לינקינג ואני מלא בתיקווה שטיפול זה או אחר יעזור לי. כל חודשיים בערך כשאני הולך לד"ר לנדאו בי-ם הוא תמיד שולח אותי הביתה בחזרה ללא כל פתרון רק לנסות שוב ושוב ושוב עדשות אחרות יש לציין שכל הבעיה הרצינית שלי היא בעין ימין אני מרכיב בעין ימין עדשה רכה עם עדשה קשה ביחד ובעין שמאל אני מסתדר עם עדשה אחת קשה ההרגשה שלי שהקרנית בעין ימין עייפה ואינה יכולה לסבול עדשה, אז חשבתי אם הטיפול הזה מחזק את הקרנית אז אולי באמת יהיה קץ לייסורי בילדות נהגתי לשפשף את העיינים המון ולדעתי זאת הסיבה למחלה אצלי, כי בכל המשפחה לא היה אף אחד עם קרטוקונוס ואין זה תורשתי אצלנו אני מקווה שתקרא את מה שכתבתי ותעזור לי שוב לחייך דני תודה רבה

24/01/2011 | 21:11 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום דניאל קרוסלינקינג נועד לעצור הדרדרות קרטוקונוס בלשלבים יחסית התחלתיים. יתכן שעדשות מגע סקלרליות יכולות לעזור לך כיוון שאינן נשענות על הקרנית בברכה ד"ר אירית ברקת

מנהלי פורום קרטוקונוס