cross linking & PRK

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

17/01/2011 | 19:44 | מאת: גלית

שלום ד"ר ברקת. אובחנתי כחולת קרטוקונוס לפני כשנה, כאשר ראיתי יציבה לאורך זמן (מס' שנים). נאמר לי שלא אוכל לבצע ניתוח לייזר לתיקון ראייה, אך מתוך מידע שנחפשפתי אליו באינטרנט, הבנתי שישנם כמה מרכזים בעולם שמבצעים טיפול לייזר PRK משולב על טיפול cross linking. שאלתי היא, האם טיפול זה הינו מומלץ, האם כרוך בסיכונים (ואם כן, מהם?) והאם רשת "עיניים" מבצעת את שילוב שני הניתוחים הללו? אשמח לתשובה. בברכה, גלית.

19/01/2011 | 22:58 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום גלית, טיפול משולב כזה מבוצע ברשת "עיניים" והוא נועד לאנשים עם קרטוקונוס קל בהם רוצים לייצב את הקרנית כדי שלא תחלש בעקבות טיפול הלייזר. בברכה, ד"ר אירית ברקת

מנהלי פורום קרטוקונוס