גולומב 37 גבעתיים

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

07/12/2010 | 17:55 | מאת: כהן דינה

ב2/12 עברתי ניתוח קטרק אצל דר קריסטוס ודר גולדבג ב4/12 התחלתי לראות מעוות בעצמים כמו גלים ואני רואה אנידים עם אוזניים גדולות וראש מאורך קבלתי הסבר ואני לא מבינה האם זה טבעי שיש עיוות מסוג כזה ובכל זאת האם זה יעלם במשך תקופת ההחלמה או בניתוח של ERM

לקריאה נוספת והעמקה
19/12/2010 | 09:58 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום דינה ERM יכול לגרום לעוות בתמונה ואת צריכה יעץ דחוף במרפאת רשתית בברכה ד"ר אירית ברקת

מנהלי פורום קרטוקונוס