חולי קרטוקונוס ולחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

08/11/2010 | 19:47 | מאת: משה

http://www.doctors.co.il/forum-2275/message-4259#message-4259 בהמשך להודעה הזאת ,עשו לי בדיקת לחץ תוך עיני בלי לדעת שאני סובל מזה. שאלתי איך אני יודע שבדקו לי את הלחץ היטב ? במידה ואני מיידע את הרופא בביקורת צריך לשלוח לבדיקה מסוימת על מנת לגלות את הלחץ ? או שהוא יכול להשתמש במכשירים שיש בכל מרפאה ? תודה

10/11/2010 | 05:51 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום משה אנא שלח את ההודעה הקודמת כי הקישור לא מוביל להודעה שלך בברכה ד"ר אירית ברקת

10/11/2010 | 06:31 | מאת: משה

כתוב באתר אחר:"ככל שהקרנית דקה יותר, אנו מודדים לחצים נמוכים מכפי שבאמת קיים בתוך העין" שאלתי אם הרופאים שבדקו לי את הלחץ ולא ידעו שיש לי קרטוקונוס ,יתכן ומדדו לחץ לא נכון ? האם הבדיקה צריכה להיות שונה מחולה רגיל ? שאלתי נובעת מכך שאני לוקח אלטרול 5MG וכתוב במפורש והרופאה שאלה אותי האם יש לי גלאקומה ? שחס וחלילה אם יש לי אני גורם לעצמי נזק.מה שכן אין לי גורם תורשתי שלאף אחד במשפחה אין זאת. ושאלה נוספת לא קשורה אך באותו עניין האם בתוצאות המיפוי נרשם עובי הקרנית ? אם כן כיצד זה נכתב ?

מנהלי פורום קרטוקונוס