קרטוקונוס עם תרופה שגורמת רגישות בעיניים

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

03/11/2010 | 10:52 | מאת: זיוית

שלום, יש לי קרטוקונוס בשתי העיניים. בחצי שנה האחרונה אני לוקחת כדורים אשר גורמים לי למעט כאבים בעיניים. רציתי לדעת האם יש סיכון שהכדורים גורמים להתדרדרות המחלה. (לפני שבועיים בבדיקת עיניים הבנתי שהקרטקונוס התחיל לי גם בעין שמאל, בעין ימין זה התחיל לפני עשר שנים בערך)

07/11/2010 | 06:01 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום זיוית כדורים אינם מחמיריםן מצב קרטוקוסוס. אם יש הדררות של הקרטוקונוס מומלץ לשקול טיפול קרוס לינקינג (המבוצע ברשת "עיניים" ) על מנת לעצור את הדרדרוו בברכה ד"ר אירית ברקת

16/11/2010 | 07:35 | מאת: זיוית

כדורים אלה הם הורמונים. היה לי חשש כי הבנתי ששינויים הורמונלים משפיעים על מבנה הקרנית

מנהלי פורום קרטוקונוס