כאבים איומים!

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

24/10/2010 | 18:39 | מאת: חיה גרידיש

שלום.. אני חולת קרטקונוס בעין ימין ומטפלת אצל רופא בהדסה עין כרם. אני משתמשת בעדשות קשות כבר למעלה משנה. ובזמן האחרון אני מרגישה בעין החולה כאבים חזקים בעפעפים מה זה אומר? אשמח לקבל תשובה...

26/10/2010 | 22:48 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום חיה, תתכן תגובה אלרגית בחלק הפנימי של העפעפיים בעקבות הרכבת העדשות וגם ייתכן שתחושת הכאב בעפעף מושלכת מהעין ויש לבדוק שאין פציעה בקרנית בגלל הרכבת העדשה. בברכה ד"ר אירית ברקת

27/10/2010 | 19:34 | מאת: חיה גרידיש

תודה רבהה על ההעזרה פניתי לרופא בכללית והוא אמר שזה שעורה הוא טיפל בי בעמצאות מפסק עפעפים וניקה את כל המוגלה מהעין האם יש חשש כל שהוא שעדיין יש סיכוי שהקרניתת פגועה? או שיש בה פציעה כל שהיא...

03/04/2011 | 18:43 | מאת: מיכל

מי הרופא מהדסה? האם הוא מומחה לקרטוקונוס?

03/04/2011 | 21:21 | מאת: חיה גירידש

הוא פרופסור מומחה למחלה קוראים לך פרופסור יוסף פרוכט פרי

מנהלי פורום קרטוקונוס