יובש + דלקות בעיניים

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

21/09/2010 | 16:32 | מאת: א

אני סובלת במשך תקופה מיובש בעינייים ובזמן האחרון גם מדלקות חוזרות בעיניים טופלתי בהילוקומוד וכן תרופות אנטיביוטיות שונות ולטענת הרופאהכל עוד אני מנוזלת או סובלת מהשיניים ( עברתי ניתוחי אפסקטמי בשיניים העליונות מתחת לאותה העין )אסבול מדלקות בעין האין לכך טיפול אחר?

22/09/2010 | 04:17 | מאת: פרופ' אירית ברקת

שלום א הטיפול ביובש ודלקות אכן כולל תחליפי דמעות ותוספת של אנטיביוטיקה לפי הצרך. לעתים כדאי לנקות את שולי העפעפים עם פדים מיוחדים המיעודים לכך בברכה, ד"ר אירית ברקת

16/10/2010 | 17:05 | מאת: אירית

פרופסור אריה סולומון מאוניברסיטת תל אביב המציא תרופה בשם ליפימיקס. למרבה הצער התרופה לא משווקת בארץ אלא רק באיטליה וגרמניה. כדאי לך לפנות לרופא - הוא מדהים - נותן טיפול מקיף לנושא היובש (וגם לא עושה ניתוחי לייזר שגורמים ליובש) ויעזור לך כמו שעזר לבעלי שסבל 15 שנים מיובש.

04/05/2011 | 15:16 | מאת: דודו

אוקיי זה נכתב די מזמן אבל אני מקווה שתעני לי אירית, אז ככה, אני גם סובל מהיובש הזה בעיניים, הבנתי שפרופסור אריה סולומון ממש טוב ואמרת שהוא עזר לבעלך.. אז שאלתי היא איזה טיפול בעלך קיבל והאם הוא החלים לגמרי מהיובש????

מנהלי פורום קרטוקונוס