אבצס בקרנית ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

22/07/2010 | 20:46 | מאת: אפרת

הבן שלי חייל אחרי אישפוז עם אבצס במרכז הקרנית בשל עדשות מגע מקבל טיפול אנטיביוטי ומרגיש שיפור. עברו 6 ימים מאז האבחון ועדיין מטופל באנטיביוטיקה כל 3 שעות לעין.הוא בגימלים בבית האם מותר לו לעשות פעילות גופנית כמו ריצה / שכיבות סמיכה /כוח ידיים וכו? האם פעילות כזו יכולה להרע את מצב הען בשלב זה?

אפרת שלום, אני ממליץ לחכות עם הפעילות הגופנית. זיעה יכולה לחדור לעין וזה לא רצוי היות והיא לא נקיה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס