קרקטונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

16/06/2010 | 11:15 | מאת: גדי

ד"ר נכבד שאלתי : האם קיים היום מכון כלשהו בארץ הידוע לך שמסוגל לטפל ולבצע במכשור הקיים ניתוח בלייזר להורדת משקפיים למי שסובל מבעיית קרקטונוס? ואם כן מה הם הסיכונים בניתוח זה?

גדי שלום, אנו מתמחים בטיפול בקרטוקונוס וכיום קיימים שיטות חדשות לטיפול בקרטוקונוס כגון השתלת טבעות, שאותן אנו מבצעים בעזרת קרן לייזר (שמבצעת את ההכנה) לתעלה בקרנית שבנ אנו מחדירים את הטבעת. טיפול ב-CROSS LINKING שילוב של וויטמין B12 וקרני UV על הקרנית. השתלת עדשה תוך עינית כולל טיפול בצילינדר. השתלת קרנית בעזרת לייזר IEK שבו חיתוך הקרנית החולה והקרנית של התורם בעזרת קרן לייזר. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס