ממתינה להשתלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

05/06/2010 | 16:17 | מאת: אסנת

שלום ד"ר, אני בת 29 - מאובחנת במחלת קרטוקונוס כבר 8 שנים ומרכיבה עדשות מגע קשות. לאחר ביקורי במכון "עיניים" הרופא אמר שרק ניתוח השתלה יעזור .כעת אני מועמדת להשתלה כבר כמעט שנה.יש אפשרות לדעת כמה זמן עוד עליי להמתין,אם הרשימה שבה אני נמצאת ארוכה או קצרה.כרגע אין לי אופציה להיות מנותחת באופן פרטי.

אסנת שלום, לא ברור לי אצל מי נרשמת לניתוח. האם את מבוטחת באחת הקופות? בכל מקרה, כל מי שפונה אלינו יכול לעבור השתלת תוך מספר ימים. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

10/06/2010 | 10:44 | מאת: אסנת

ד"ר שלום, הני מבוטחת ב"כללית".ידוע לי שאני יכולה לבצע אצלכם השתלה תוך מספר ימים, אך אין באפשרותי, לכן ממתינה לבצע את ההשתלה דרך הקופה.רופא קרנית בכללית רשם אותי לניתוח...האם יש באפשרותי לדעת באיזה שלב אני נמצאת, עדיין לא ענית לשאלתי.

מנהלי פורום קרטוקונוס