חייל המעוניין בהליך הקרוס לינקינג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

27/02/2010 | 20:12 | מאת: יונתן

אממ בעקבות מחקר קטן שהרצתי באינטרנט בשבועיים האחרונים בגלל שכולם מדברים כאן על קרוס לינקינג... רציתי לדעת כמה פרטים. בגלל שאני בן 23 כבר, החלטתי שאולי אני אבקש מהצבא שעזרה במימון ההליך. גם ככה הם ממנים לי עדשות ומשקפיים באלפי שקלים, אז למה לא הליך רפואי שעוצר את התקדמות המחלה ואף משפר את הראיה בחלק מהמקרים. בשביל זה ארצה לדעת איפה הבית חולים שהכי טוב לעשות בו ומהם המחירים בבתי חולים, אם אפשר גם מחקרים וסטטיסטיקות לגבי יעילות הטיפול והסיכונים, בכדי שכאשר אגש יהיה לי על מה להסתמך. אודה לכל העוזרים.

יונתן שלום, ידוע לי כי בצבא יש מרפאת עיניים לקרטוקונוס, אני חושב שהרופא במקום שמטפל במחלה יכול להפנות אותך לטיפול. לא כל מי שיש לו קרטוקונוס מתאים גם לטיפול של קרוס לינקין. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס