קרוס לינקינג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

28/12/2009 | 09:49 | מאת: מבולבלת

שלום רב! גילו אצלי קרטוקונוס לפני חצי שנה ועכשיו המליצו לי לעשות קרוס לינקינג ביררתי באסף הרופא ובתל השומר ופער המחירים בניהם כמעט פי שניים , האם מישהו יכול להמליץ לי הכין עדיף לעשות?.. תודה!

שלום רב, אין באפשרותנו להמליץ על מקום או רופא ספציפי. עימך הסליחה, צוות הפורום.

30/12/2009 | 11:05 | מאת: מבולבלת

אוקי אני מבינה שאינך יכול להמליץ על רופא מסויים , אבל האם תוכל לפחות להגיד לי מדוע פער המחירים בינהם כל כך גדול. אסף הרופא לוקחים 4900 ש"ח , ותל השומר 2500ש"ח אודה לפחות אם תוכל לעזור לי בזה. תודה רבה!

24/01/2010 | 13:45 | מאת: מבולבלת

הבנתי שאתם לא יכולים להמליץ לי על מקום או רופא אבל אולי תוכל להגיד לי למה יש הפרש מחירים כל כ גדול בין הדסה עין כרם (6000) לבין תל השומר (2500). אודה על תשובתכם..זה יעזור לי מאוד אולי תענה לי למייל הפרטי [email protected]

מנהלי פורום קרטוקונוס