קרוס לינקינג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

27/12/2009 | 12:53 | מאת: צבי

לבן שלי אובחן קרוקטינוס והומלץ על קרוס לינקינג אצלכם בהדסה, מה הסיכונים בטיפול, האם הוא חד פעמי, מה סיכוי הטיפול לעצירת המחלה, והאם ביטוחי המושלם של קופות החולים מכירות בטיפול, כי נאמר לי שהוא מחוץ לסל

צבי שלום, ראשית כל, עיניים לא שייכת לבית החולים הדסה. טיפול הקרוס-לינקינג מבוצע 5 שנים, תופעות הלוואי והסיכונים קטנים ביותר. עד היום ביצענו מאות טיפולים מסוג זה עם תוצאות טובות. מעקב מוגבל לשנתיים וחצי בלבד. למעשה אין לנו טיפולים נוספים למנוע את הדרדרות המחלה חוץ מהשתלת טבעות וקרוס לינקינג. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס