ד"ר שלום!

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

11/10/2009 | 17:47 | מאת: ש

יש לי שאלהקצת מוזרה,אבל מקווה שאקבל עליה תשובה. אז ככה,רציתי לדעת האם אפשר להשתיל עדשות צבעוניות לתוך העיניים? אני יודעת שזה אפשרי,בחו"ל מבצעים את זה. למרות שלא עושים את זה בארץ,ובכלל...בטח לא ביצעת ניתוח כזה אף פעם. האם תוכל לנתח אותי ולעשות את זה? אני יכולה להזמין עדשות צבעוניות בהזמנה מותאמת.אז העדשות צריכות להכיל חומר כלשהו? תודה מראש!

שלום רב, נשאלתי לגבי השתלת עדשה צבעונית ולפי דעתי הייתי נמנע מלבצע ניתוח זה. הרבה יותר פשוט להשתמש בעדשות מגע צבעוניות. מדובר בניתוח תוך עיני אפילו אם הוא פשוט. מדובר בניתוח קוסמטי בלבד שאין מטרתו בשיפור הראיה ואני לא חושב שסיכוני הניתוח רצויים. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס