ניתוח להסרת משקפיים לאחר ניתוח קרקוטונוס?

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

24/09/2009 | 16:40 | מאת: חגי

אני בן 22 עברתי ניתוח קרקוטונוס לפני שנתיים.הניתוח עבר בהצלחה(בעין שמאל) אני מרכיב משקפיים במיספרים : עין שמאל מספר 12 ועין ימין מספר 9 .האם יש אפשרות לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר? אשמח לקבל תשובה. תודה מראש.

חגי שלום, אני מבין שעברת השתלת קרנית ונשארת עם מספר גבוה. מה לגבי צילינדר? כיום ניתן לבצע ניתוח הסרת משקפיים לאחר ניתוח השתלת קרנית בעזרת האינטראלאסיק בלייזר או בעזרת השתלת עדשה תוך עינית. נשמח לעזור לך אם אתה מתאים. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס