שאלה לד"ר לוינגר בנוגע לבדיקת o.r.a

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

26/08/2009 | 11:40 | מאת: קרן

לד"ר לויגר שלום ערכתי היום בדיקת אורה בבית חולים אסף הרופא ויצעה לי ערכים גבולים 8.11 וצילום הפנטקם יצאה תקין ומפת הסימטרים קקינה אך קרנית מעט דקה המספרים שלי גבוהים עין שמאל 7- ועין ימין 7- צילנדר עין שמאל 2 ועין ימין 3.5 עובי הקרנית 4.80 האם אני יכולה לעבור ניתוח להסרת משקפיים שבכול מספר יורידו 12 מיקרון לפי שיטת אסותא אצל ד" ר מרמר ? והאם לפי בדיקת חוזק הקרינת ניתן לקבוע שאני גבולית וגם לקבוע שיש לי קרטוקונוס כי לפי מיפוי קרנית נראה שיש שדה יפה והאם אתה היתה מציאה לי לעשות ניתוח לייזר באחת השיטות ואם כן מהי?

קרן שלום, בדיקת התאמה אורכת מספר שעות ורק לאחר שאוספים את כל הנתונים ניתן להחליט האם את מתאימה לניתוח ולאיזה סוג. לעיתים קרובות מטופלים שאינם מתאימים לניתוח לייזר עקב קרנית דקה מתאימים להשתלת עדשה תוך עינית ומדובר בפיתרון מצויין ותוצאות מעולות, במיוחד למקרים הגבוליים. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

מנהלי פורום קרטוקונוס