ישנתי עם עדשות מגע רכות קרוב ל7 שנים....

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

20/07/2009 | 18:42 | מאת: שגיתי...

אני יודע ששגיתי, ואפי' פשעתי בהתנהגותי. במשך קרוב ל7 שנים אני מרכיב עדשות מגע חודשיות ולא מסיר אותם מהעיניים במשך כל החודש ואף יותר!!! לפני כשנה וחצי, עשיתי בדיקת התאמה לניתוח לייזר, ונמצאתי מתאים, ללא שום פגם בעיניים. לבסוף לא עשיתי את הניתוח, וכעת עשיתי שוב בדיקת התאמה ונמצא חשד לקורטוקונוס. רציתי לדעת א. האם יש קשר בין ההזנחה לקורטוקונוס? ב. מה האפשוריות שלי כעת?

שלום רב, לאחרונה אני רואה שכיחות עולה של מקרים של קרטוקונוס אצל אנשים צעירים המרכיבים עדשות מגע. לפי דעתי השפשוף של העדשה משחרר חומרים המשפיעים על התפתחות קרטוקונוס בדומה למנגנון הגירוד אצל אנשים עם אלרגיה בעיניים - אנשים הסובלים מוורנליס (אלרגיה בעיניים) מגרדים את העיניים ולכן שכיחות הקרטוקונוס אצלם גבוהה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

27/03/2011 | 16:40 | מאת: אתה עשית שטות

אתה עשית שטות

מנהלי פורום קרטוקונוס