עדשות רכות לקרטוקונוס.

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

05/07/2009 | 00:10 | מאת: שרון

שלום, שמי שרון ואובחנתי לפני כחצי שנה כחולה בקרטוקונוס, הותאמו לי עדשות קשות, העדשות נדחות עי' העיניים שלי, אני סובל מגירודים קשים ודמע רב, ואני חייב להסיר את העדשות לאחר מספר שעות, מה עושים? אמר לי הרופא שיש עדשות רכות לטיפול בקרטוקונוס, מישהו שמע על זה? תודה.

שרון שלום, אכן היום יש עדשות רכות לקרטוקונוס, אולם הן בדרך כלל עוזרות לקרטוקונוס קלים, כאשר אי הסדירות של הקרנית קלה, לכל עין יש להתאים את העדשה הנכונה ולעיתים גם להתפשר בראיה. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר.

08/08/2009 | 01:54 | מאת: ifatz

שלום שרון אני מאוד הזדהיתי עם הסבל שאתה חש. אשמח מאוד לשתף אותך בנסיון שיש לי אני בת 39 ואובחנתי לפני 20 שנה. סובלת מבעיה זו בשתי העיניים. אשמח להפנות אותך לאדם מקצועי ומקסים המטפל בקרטוקונוס ובמקרים כאלו כמו אצלי יש שיטה שעובדת- בוודאות. שלח לי מייל [email protected] שמחה תמיד לעזור

מנהלי פורום קרטוקונוס