סובל מקרטוקונוס--- עניים אדומות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

14/01/2015 | 12:09 | מאת: חיים

אני בן 30 סובל כבר 14 שנה מקרטוקונוס, יש לי עדשות מיוחדות שהותאמו לי והראיה לא השתנתה. הבעיה היחידה - העניים שלי תמיד אדומות והתגובה שאני מקבל מחברים "האם אני עייף" או נראה כמו "מסומם" ברצוני לברר איך ניתן לטפל בזה למרות טיפות הסטילה שאני מטףטף תודה, חיים

שלום רב, ישנן טיפות עיניים אחרות שאולי יכולות להקל עליך ייתכן טיפות על בסיס אנטיגאלוגי כגון אופטילסט או טילויסט או רלסטט. מדי פעם תוכל להזליף גם טיפות סטרואידים (שלא גורמות לעליה בלחץ התוך עיני) כגון: FML או לוטמאקס. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום קרטוקונוס