המלצות לטיפול קרוס לינקינג....

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

12/06/2014 | 12:55 | מאת: תומר

שלום לכולם, שמי תומר בת 28 ולא מזמן גילו לי קורטוקונוס. הלכתי לבדיקה והוא המליץ לי לעבור טיפול בקרוס לינקינג לשתי העיניים על מנת לעצור את המחלה. האם יש כאן מישהו שעבר את הטיפול הזה ויכול להמליץ לי היכן לעבור אותו? אני מאוד חוששת מהטיפול ורוצה ללכת לטוב ביותר, אשמח להמלצות גם במייל הפרטי שלי [email protected] תודה רבה!

16/06/2014 | 13:40 | מאת: ד"ר ישי פאליק

תומר שלום רב הטיפול לקרוסלינקינג נמצא גם במערכת הציבורית בסל הבריאות לטיפול בקרטוקונוס וגם באופן פרטי במערכת הפרטית ניתן לפנות אם כן גם לבתי חולים ציבוריים למרפאות עיניים ולברר בבית החולים המועדף עליך או במכון העיניים הפרטי המועדף עליך מי המבצע ולברר לגביו בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום קרטוקונוס