עדשה מיני סקלרלית

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

08/01/2014 | 15:16 | מאת: חגי

שלום רב יש לי קרטוקונוס מתקדם מאוד ומרכיב מיני סקלרלית העדשה מחזיקה בעין כ 4-5 שעות לאחר שאני מוציא אותה, ממלא בחומר ומחזיר העין מתחילה לכאוב מאוד ולדמוע. ככה אני מושך בכוח עוד כ 2-3 שעות ואז מוריד עד הבוקר למחרת. אם אוריד את העדשה לאחר 4 שעות שימוש - מנוחה למשך 5 שעות.....אוכל להרכיב שוב ל 2 שעות . האם ככה זה המצב? או שלחפש עדשה מיני סקלרלית אחרת שתיתן אולי יותר נוחות?

חגי שלום רב, במידה ואתה לא מסתדר עם עדשות המגע הנוכחיות ניתן אולי להחליפן לסוג אחר. אולי כדי גם להשתמש בטיפות של לחלוחית העין מסוג הילוקומוד מספר פעמים ביום. אפשר לשקול גם אפשרות חלופית של השתלת טבעות בקרנית אשר ייתכן ויאפשרו לך להרכיב עדשות מגע רכות ולא קשות ואז ההסתגלות לעדשות תהיה קלה יותר. באם הינך מעוניין בבדיקת התאמה לניתוח השתלת עדשות, נא לקבוע תור לייעוץ ב *3122, מכון עיניים, עזריאלי תל אביב. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום קרטוקונוס