ביצוע קרוס לינקינג לאחר ניתוח טבעות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

27/12/2013 | 14:30 | מאת: יוני טובול

שלום רב ביצעתי אצל ד"ר לוינגר ניתוח טבעות בשנת 2005 ובעז"ה עד היום לא חלה התדרדרות בראייה, אני היום נעזר עם משקפיים אך המספר נעלם ויש לי ערכים נמוכים בינוניים של צילינדר ( 2 בעין שמאל ו- 3.5 בעין ימין- ירידה של 3-4 צילינדרים לעומת המצב לפני הניתוח) ברצוני לברר האם ישנה אפשרות לשפר זאת ע"י הטיפול של קרוס לינקינג והאם זה מוכר כניתוח רפואי אל מול חברת הביטוח ( גם הניתוח של הטבעות הוכר כטיפול רפואי וזיכה אותי בהחזר) יום טוב יוני

29/12/2013 | 00:20 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום יוני, פנה טלפונית למספר הרשום בראש עמוד הפורום. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום קרטוקונוס