ניתוח טבעות

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

18/11/2013 | 16:12 | מאת: לילך

שלום רב,שמי לילך,סובלת מקרוטוקונוס והולכת עם עדשות קשות,העדשות מאוד מפריעות לי בחיי היוםיום ובאיכות החיים:( ושוקלת לעשות ניתוח טבעות,האם כדאי לעשות,מה הסיכונים שבו ומה הסיכויים?

לילך שלום רב, ניתוח השתלת טבעות הוא בסה"כ ניתוח ללא סיבוכים והוא קל יחסית בניתוח ובהחלמה. היות ואני מבצע את השתלת הטבעות בעזרת לייזר מיוחד , הנקרא אינטרהלייזר, והוא קיים במכון שלנו במרכז עזריאלי בת"א ולא במכונים אחרים. הבעיה עם השתלת הטבעות , שלא תמיד ניתן להשיג מצב של חוסר צורך בעדשות מגע, כדי להשיג ראיה טובה, ולעיתים עדיין זקוקים להרכבת עדשות כדי לתפקד. לעיתים ניתן להשיג ראיה טובה עם עדשות רכות לאחר השתלת טבעות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

20/11/2013 | 15:34 | מאת: אילן- גם מתעניין בטבעות

1 כמה זמן אחרי הניתוח אפשר להתאים עדשות או משקפיים ולראות טוב? זה משבית אותי לאיזה תקופה? 2 הטבעות מורגשות בעין? כל הזמן? זה מציק וגורם ליובש רב? באם אצטרךגן עדשה קשה בנוסף..זה לא מטורף?? אפשר לחיות בנוחות ככה? 3 לכמה זמן זה יעזור לי? זה יחזיק מעמד להרבה שנים? לתמיד?

מנהלי פורום קרטוקונוס