קרוס לינקינג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

27/10/2013 | 16:41 | מאת: אלין

שלום רב, ברצוני לדעת מה הסיכונים בביצוע קרוס לינקינג. והאם לאחר הטיפול העין נראית נפוחה, סגורה. אדומה וכד'? האם הטיפול מוכח כעוצר התקדמות הקרטוקונוס? אשמח לתשובה

27/10/2013 | 22:51 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום אביעד, הדעה המקובלת היא שאם אין גז בעין, ובוודאי שעברו חודשיים מהניתוח ומצבך טוב, אין מניעה מטיסה. דבר אחר שציינת הוא החשוב- הצורך בביקורות. עליך להתייעץ עם הרופא המנתח שלך האם אתה יכול להעדר מביקורת לתקופה המדוברת. בברכה, ד"ר אסף קרץ

28/10/2013 | 16:24 | מאת: אלין

שלום ד"ר אסף קרץ, הגבת בטעות לשאלה אחרת במקום לשאלתי, אשמח לקבל תשובה בהקדם.

מנהלי פורום קרטוקונוס