השתלת טבעות לאחר טיפול קרוס ליניקינג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

15/09/2013 | 18:08 | מאת: אור

עברתי טיפול קרוס ליניקינג לפני שבועיים בעין שמאל הסובלת מקרטוקונוס מתקדם יותר שאלתי היא האם ניתן לבצע השתלת טבעת לאחר טיפול קרוס לינקינג, ואם כן, כמה זמן אחרי? שאלה נוספת, האם בעקבות השתלת הטבעת אוכל לחזור לעדשות רכות?

אור שלום רב, מקובל ומומלץ לבצע את השתלת הטבעות בקרנית כ-6 חודשים לפני ביצוע טיפול הקרוסלינקינג, היות והקרנית נעשית קשיחה יותר אחרי טיפול זה והתופעה מקשה על השתלת הטבעות. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס