קרוס לינקינג

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

23/06/2013 | 09:53 | מאת: אני

הי, יש לי 2 שאלות בתקווה שיש מישהו פה שיוכל לענות: שאלה ראשונה, אני אמורה לעבור טיפול קרוס לינקינג עוד כמה ימים. רציתי לשאול - אני עובדת מול מחשב - אני אוכל לחזור למחרת לעבודה? ושאלה נוספת: אמרו לי שקרטוקונוס עלול להתקדם משמעותית בהריון (ואכן לאחר הלידה היתה אצלי ירידה בראיה) אם אני מעוניינת להיות בהריון שוב - אני חייבת לחכות עד שאטפל בשתי העיניים או שאין צורך? תודה מראש:)

23/06/2013 | 23:21 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום רב, בתשובה לשאלותיך: יום לאחר הניתוח תסבלי מכאבים בעיניים (חלק בלתי נפרד מאופי הפעולה) אשר ילכו וישתפרו לאחר 2-3 ימים. ביום-יומיים הראשונים יקשה עליך מאד לתפקד, שלא לדבר על לעבוד. לענין ההריון- נראה יותר בטוח והגיוני לעבור קודם את הטיפול בשתי העיניים. כך יש יותר סיכוי שהקרטוקונוס לא יתקדם או יתקדם פחות. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום קרטוקונוס