קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  קרטוקונוס

05/06/2013 | 10:55 | מאת: ערן

שלום רציתי לדעת יש טבעת כזו שנקראת סהרון.? שהיא בצורת ירח כזה? הכוונה שהיא לא עיגול שלם.האם שרואים את הטבעת בעין חייב לראות עיגול שלם?

ערן שלום רב, הטבעת אשר אתה מתאר או סהרון, מהווה טבעת משקעים של כולסטרול או שומן מסוג אחר בהיקף הקרנית. אם הסהרון מאד בולט יש לערוך בדיקה של שומנים בדם ולהתייעץ עם רופא פנימי לאחר בדיקה ע"י רופא עיניים על מנת לברר את אופיו המדויק של הממצא שהנך מתאר. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום קרטוקונוס